I'll heart you!

tjaba!
sitter och övar inför ett prov i musik teori nu! kan de mesta men sen finns de alltid dem delarna i ett prov som jag alltid har svårt för.. vilket inte är så kul. de är enkelt. men man måste verkligen ha ett bra gehör. annars kommer man inte klara av de...
igår stannade jag kvar i skolan för att kolla på när emmsipemsi och hanutten sjöng! dem var riktigt duktiga!
you are the best! <3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2012-01-31 @ 19:30:34   

redhead?

kanske ska bli rödhårig?
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † Foto † | 2012-01-27 @ 14:45:49   

summer dreams

då har man städat och handlat. nu är de väl bara att vänta. vilket inte är de roligaste.
sitter och kollar på tv med mamma, men de är inte precis dem roligaste programen på tv vid den här tiden.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2012-01-27 @ 13:34:01   

smash into you

ja, då var denna torsdag snart över. fått provet avklarat osv. Har till och med fått upp dörrarna till min garderob! helt otrolig! fast eftersom vi inte fått speglarna än så håller jag på att pryda dörrarna med gamla foton.

 

 

kanske inte de finaste än, men de ska bli! de är alltid en början!
måste få ordning på mitt rum och städa de imorron. + att jag måste gå och handla massa mat mm tills imorron. kul! jag ska tydligen baka något också.

min dag i bilder (iaf en halvtimme typ):

till något helt annat. tänkte svara på några kommentarer.
Thelma
Går killen på din skola?

hej, jo. de gör han faktiskt :)

Hanutten
Det kommer bli suppduperskojsigt!! <33

de ska de verkligen bli!! :D <33

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | † My life † | 2012-01-26 @ 21:25:45   

the summer set in my ♥

im back from school!
sitter och snackar med en kompis om en kille istället för att plugga. inte bra! måste ta tag i mitt liv och börja plugga... fan alltså. har prov på torsdag också. känns bra! kommer inte klara de! men jag är verkligen för trött för att plugga nu när man har plågats på friskis och svettis pass med min körledare... så imorron så kommer man antagligen vakna med träningsvärk överallt.. något man verkligen ser fram emot!
sen så är de den längst dagen av dem alla imorron. whiho! okej, jag ska sluta klaga.
ska se allt positivt istället.
har faktiskt tagit fram so-boken nu och börjat plugga! otroligt nog. mest för att mamma och min styvpappa kom in i mitt rum och började hålla på med mina dörrar till garderoben.
sitter samtidigt och planerar inför helgen! ska ha en liten filmkväll med några kära vänner. riktigt kul ska de bli! är riktigt glad över att ha träffat såna härliga vänner! de är helt sjukt!
just because I love them so much!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | † My life † | 2012-01-23 @ 18:31:26   

sunday

söndag!
fyfan!
vill inte.. men samtidigt vill jag.
skola imorron! whiho! vad man längtar! speciellt när man ska ha friskis och svettis med hella ettan kl 9 på morgonen! men de ska bli kul att träffa alla igen! kanske mula någon nu när de är snö ute! skulle vara kul att se deras miner. men egentligen hatar jag snö! de är för kallt och förstör så mycket. hatar de speciellt när man har sett fram emot att få skatea med sin nya bräda och så kommer snön och ska förstöra för en! hatar de...
sjukt bra låt! man måste bara älska den!
du är så jävla patetisk... idiot!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2012-01-22 @ 13:17:40   

skateboard + my day!

hehe, dålig uppdatering?
har iaf inte haft någon lust (a) har istället varit ute i de fina vädret som varit nu i helgen! och jag äntligen tagit tag i vad hannah och jag pratade om fredagen innan vi började skolan! jag har tagit mod till mig och ställt mig på en skateboard! otroligt nog! och jag har till och med överlevt!
kanske inte den bästa bilden någonsin, men de är i allafall nått!

idag, har jag inte gjort så mycket mer än att varit i skolan. haft idrott, gitarr lektion, ensamble och musik gehör. ganska kul. bortsätt från idrotten där vi skulle dansa foxtrot... de var nog de värsta på hela dagen.. men de gick i allafall bättre än förra gången så de är ett plus.
fy fan! är skit hungrig nu! kanske ska gå ner och äta lite? de blir inte bättre när ens kompisar skriver på facebook att dem håller på att göra mat!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2012-01-16 @ 17:04:37   

rytmus in my <3

ja, idag var man i skolan första gången den här terminen! och de har varit riktigt roligt. musik HELA dagen! fast hade en håla mellan 10.30 och 13.15... så de kanske inte var de roligaste.. men de gick. nu sitter man här och förbereder sig mentalt för att ha helt normala lektioner imorron fram till ett! ska bli kul. men jag slutar i allafall imorron för veckan så jag kan sova länge på fredag! skönt!
några härliga bilder från idag!

 

 

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | † Foto † | 2012-01-11 @ 19:10:16   

boring day?

converse-nails!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † Foto † | 2012-01-10 @ 17:32:23   

fu*king train...

då är man hemma igen efter en dag tillsammans med filip och hans kompis daniel. även om vi inte gjorde så mycket. satt mest och kollade på film innan jag var tvungen att springa till stationen för att hinna med ett tåg som var försenat... gud vad jag älskar skånetrafiken ibland. och de räkte inte bara med de utan när man kom till ystad så va de tydligen strömavbrott mellan simrishamn och ystad. efter tio min körde vi igen men väl utanför köpingebro så skulle dem köra på något också!
och jag ska inte hålla på och klaga nu, bara trött efter allt idag. även om de har varit en ganska lugn dag. kanske för att jag inte ätit något idag? okej, ingen rihar typ riktigt mat. har stoppat i mig två kanelbullar och en snickers! hehe..
WHI
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2012-01-09 @ 21:24:49   

you are the king, it's your rules!

(lagom ful bild, men jaja.)
är nu klar för att åka in till malmö! men väntar på att filip ska vakna så man inte går där själv. eftersom han ofta försover sig så skulle de inte förvåna mig att jag ändå får gå där själv en stund. får ta tåget som går om en timme sitället. kan pyssla lite på rummet istället eller kanske fixa mina naglar som ser förjävliga ut..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2012-01-09 @ 12:01:38   

out with the old, in with the new!

blev en ny design nu! kanske lite bättre än den gamla! får gå och äta nu med min härliga familj! Är ganska hungrig efter att ha hållt på att springa runt och leta reda på en soffa osv. sen har man ju inte ätit sen frukost så.
summer in my <3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2012-01-08 @ 18:10:50   

Teenage Dream (Cover) - Hot Chelle Rae

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † Musik † | 2012-01-08 @ 17:15:38   

I say follow your heart!

(första bilden är helt oseriös!)
sitter nu i min nya soffa som jag var och skaffade i Malmö idag! riktigt nöjd är jag! synd bara att jag inte hittade någon matta också.. Skulle behöva en brun. men de får jag se till att hitta lite senare! har i allafall köpt soffan (som jag nu tänkt köpa i typ ett år nu, hehe)!
tänkte sätta igång någon film och bara ta de lugnt nu resten av kvällen. eller kanske fortsätta skriva på min nya låt? får se vad de blir. imorron bär de i allafall av mot Hjärup för att träffa Filip!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2012-01-08 @ 16:40:31   

Waiting - Hannah 'Hanutten'

så, nu ska jag nog gå och lägga mig! eller snart, i allafall.. sitter och planerar morgon dagen med hannah på facebook och emma i mobilen. inte precis de enklaste att göra! ..
fast de hjälper när man sitter och lyssnar på hannah när hon sjunger! jag blir sjukt avundsjuk på hennes sångröst! vill också kunna sjunga så! ..
time is just passing by too fast..
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † Musik † | 2012-01-05 @ 22:35:23   

glasses

har börjat använda mina glassögon nu! hehe
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † Foto † | 2012-01-05 @ 14:33:29   

thursday, WTF?!?!?!?!

Hallå!
har inte precis haft ork att blogga dem senaste dagarna.. vet faktiskt inte varför. varit trött och tappat tidsuppfattningen. eftersom jag trodde de var tisdag idag, men de är tydligen torsdag.. känner mig lagom förvirrad!
idag har jag vait på en utflykt med mamma. hittade några LP-skivor som jag ska hänga upp på väggen som "tavlor". de var typ nått loppis som vi var på. så jag hittade även en gammal kamera, men den funkade inte. men den var riktigt cool! skulle verkligen vilja ha en sån!
har även köpt sheer cover! riktigt bra produkt! älskar den redan typ! haha.
nu sitter jag i mitt rum och håller på att instalera dem ólika spelen till sims 3 för att sedan kunna spela!!!! TAGGA!!!!
haha, normal? jo jag vet..
imorron drar man nog intill malmö med emmsipemsi för att umgås med sockersöta hannah! :) ska bli kul!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2012-01-05 @ 14:28:03   

spongebob squerepants <-- random

dålig uppdatering dem sista dagarna, jo jag vet. Men har varit sjuk, inte tid + att internetet funkade inte för några dagar sen. Nyår var jag ens knappt hemma och igår gick jag upp ur sängen vid 3 på eftermiddagen så. Och nä, jag var inte bakis. Bara extremt trött. och sen var de lite svårt att komma upp om nu tvingas ligga kvar av en..
men nu är jag uppe och påklädd och har absolut inget att göra! skit tråkigt! imorron blir de antagligen att dra in till svarte för att ha en riktigt mysig tjejkväll med några saknade! skulle egentligen varit idag, men så förvirrade som vissa av dem är så fyller hennes pappa år och ska fira han istället. så vi får vänta tills imorron.

kan berätta lite kort om mitt nyårs firande!
jag kände mig riktigt duktig som gick upp kl 9 på morgonen och började att städa mitt rum! man kan äntligen se golvet i mitt rum! Man kan även hitta i min garderob! hehe.
jag stannade i allafall hemma i år igen, ville inte riksera att sitta hemma i utligare 3 månader om man skulle bli påkommen att åka till helsingborg med några kompisar. men fick i allafall sällskap under kvällen, så slapp alla vuxna och småbarn (nästa i allafall).
sen blev de massa fyrverkirier och så vidar.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2012-01-02 @ 12:40:52