the green sofa!

förlåt, kunde inte blogga igår.. de trådlösa internetet funkade inte. Men nu så!
sitter inne på melba.se och kollar på sjukt coola kläder! fan bara att man inte har pengar till de förtillfället. Ska spara dem till en soffa! Inte precis de bekvämaste att sitta på två hårda plast stolar och kolla på film.. Bättre med en bäddsoffa som man kan ligga i!
Nu gäller de bara att få mamma och min styvpappa på benen och ta bilen intill malmö för att köpa den! Men eftersom dem hellre åker någon annanstans och köper saker till sig själva så blir de nog ganska svårt.. Men jag ska höra med dem sen! eftersom jag knappt fick nått i julklapp så tycker jag den här passar bra, även om jag får betala den själv. Men de kan bli en försenad julklapp till mig från min själv.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † Inredning † | 2011-12-28 @ 13:25:10   

boring day!

ännu en tråkig dag hemma! måste verkligen komma ut ur de här huset och hitta på något roligt! De är inget kul att sitta hemma i sin säng men ukulelen och försöka lära sig spela hey soul sister med train...
Får väl ta och hitta på något!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2011-12-26 @ 15:04:29   

Wishlist!

hallå! sitter i min säng och försöker lära mig spela ukulele! Fick en i julklapp av mamma och min styvpappa så. Lagom roligt.
Funderar på att spara ihop till en Ipad nu, kan vara bra att ha i skolan bla. Egentligen hade jag funderat på att börja ta med mig datorn till skolan istället, men eftersom den är lite för stor att ha i väskan så är de nog enklare med en ipad.
Kanske lite nya kläder eller nått också! En ny väska, jeans, tröja osv. Nelly.com brukar ha saker, men de verkar inte finnas någonting på deras rea...
hittade precis en väldigt söt klänning!
du hittar den här!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2011-12-25 @ 18:04:42   

done!

då drar man till kusinerna nu! ha en trevlig jul allihop!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2011-12-24 @ 13:38:13   

happy x-mas!

GOD JUL ALLIHOP!
Precis varit och köpt en klänning så nu har jag i allafall nått att ha på mig!
Så nu ska man hoppa in i duschen och sen göra sig klar till att åka iväg! Man får ju inte missa Kalle Anka och hans jul! Även om de är typ samma program som varje år så är de lika roligt varje gång! Som kvinnan och betjänten på Nyår! Skrattar lika mycket varje år! De är som en tradition nu att kolla på de.
Nu ska jag börja öva på några jul låtar som man kan sjunga lite senare! Haha om man lyckas...
WHI
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2011-12-24 @ 10:57:01   

Almost Christmas

Yes! jag har äntligen packat in alla julklappar! De kändes som de tog en hel evighet och mamma bara skrattade när jag kom ner med dem i en papperspåse som var helt full så jag var tvungen att några under armen. "Du passar ju bra som tomte!"
Men nu sitter jag i min säng och ska göra mig klar för att sova. De lär jag behöva om jag ska sitta uppe med mina kusiner imorron.
Fan! kom precis på att jag inte har något som jag kan ha på mig imorron... Bra planerat av mig!
Aja, får lösa allt imorron. Godnatt!
WHI
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2011-12-23 @ 23:16:35   

Art never comes from happiness

Eftersom ni mer fick fakta om mig i förra inlägget så tänkte jag skriva vad jag har gjort idag i denna.
Imorron är de julafton, otroligt nog. Och inte en ända snöflinga finns på marken! Är riktigt glad. Hatar snö, men egentligen är de bara kylan jag hatar. Men idag var jag och köpte dem sista julklapparna och åkte sen in till Ystad med hela familjen för att ha lite mysigt. Då jag även hittade svampbob tröjan på H&M! Vilket gjorde mig överlycklig!
Så nu sitter jag i min säng och kollar på alla julklappar som måste vara inslagna till imorron! Är sjukt trött och orkar verkligen inte slå in dem.. Dem kunde lika bra varit som dem är nu.
Imorron vid två-tre så ska man in till kusinerna för att ha de mysigt och så vidare. Ska antagligen ta med mig min gitarr så kan vi sjunga och spela lite också!
dags att fixa jul"klapparna"! Haha, fan va rolig man kan va.... (bild från WHI)

WHI
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2011-12-23 @ 20:21:28   

New blog

Hej, ny blogg här. Eh, ja. Kan börja med att berätta lite om mig själv kanske.
Jag heter Cassandra (kallas Cassie) och bor i en liten håla som kallas Tomelilla. Jag lovar, de är nog väldigt få som hört talas om den. Men tänk er, Tosselilla (skånes sommarland), A-traktorer, bönder, Bo Ohlsson och jag. Kanske en liten bild av de. Haha.
Jag är inte precis en bonde. Jag är estetare och går ett på ett gymnasium i Malmö som heter Rytmus. vilket är den bästa skola jag någonsin gått på! Alla är glada och ÄLSKAR musik! Precis som jag själv!
Jag hade tänkt skriva lite i min blogg om typ musiken, bilder och mitt liv. Precis som alla andra. Hoppas ni gillar de.
Svampbob in my <3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | † My life † | 2011-12-23 @ 20:02:33